Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان در تاشکند عصر امروز (جمعه) با برگزاری رقابت دسته 109+ کیلوگرم مردان پیگیری شد و دو نماینده ایران به نام‌های آیت شریفی و علیرضا یوسفی در این دسته به روی تخته رفتند.

براساس این گزارش، در حرکت یک ضرب، آیت شریفی به ترتیب وزنه‌های 185، 192 و 197 کیلوگرم را مهار کرد و در رده ششم این حرکت قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا یوسفی نیز در مهار وزنه‌های 173، 178 و 183 کیلوگرمی موفق ظاهر شد و با بهترین رکوردش که 183 کیلوگرم بود، در رده هفتم ایستاد. در پایان حرکت یک ضرب، لاشا تالاخادزه قهرمان جهان و المپیک از گرجستان با حدنصاب 225 کیلوگرم، رکورد دنیا را دو کیلوگرم ارتقا داد و به مدال طلا دست یافت. همچنین نمایندگان ارمنستان و بلاروس با رکوردهای 211 و 206 کیلوگرم به مدال‌های نقره و برنز رسیدند.

در حرکت دوضرب، علیرضا یوسفی در تلاش‌های اول و دوم وزنه‌های 230 و 238 کیلوگرمی را مهار کرد، اما موفق به مهار صحیح وزنه 245 کیلوگرمی نشد. یوسفی 18 ساله با این وجود، با حدنصاب 238 کیلوگرم موفق به شکستن رکورد جوانان جهان شد و در رده پنجم ایستاد. در همین حرکت آیت شریفی در تلاش اول وزنه 227 کیلوگرمی را به طور صحیح مهار کرد، اما در ادامه نتوانست دو بار پیاپی وزنه‌های 242 و 244 کیلوگرمی را بالای سر نگه دارد تا به مقام هشتم در دوضرب برسد. در حرکت دوضرب، تالاخادزه با 267 کیلوگرم بازهم رکوردشکنی کرد و صاحب مدال طلا شد.

در مجموع نیز لاشا تالاخادزه با 492 کیلوگرم قهرمان دنیا شد، میناسیان با 448 کیلوگرم به مدال نقره رسید، زیازیولین از بلاروس با 447 کیلوگرم به مقام سومی دست یافت. ضمن اینکه آیت شریفی با 424 کیلوگرم در رده ششم ایستاد و علیرضا یوسفی که رکورد جوانان جهان در دو ضرب را نیز شکست، با 421 کیلوگرم هفتم شد.

بیشتر بخوانید: کاپیتان سابق کاراته ایران این‌بار در قفس MMA روسیه

253 251

کد خبر 1583608

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: فدراسیون وزنه برداری علیرضا یوسفی آیت شریفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۴۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروپناه: اگر معلم جلوتر از پارادایم فکری دانش آموز حرکت نکند،‌ جا می‌ماند

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: معلمی که دانش امروزش با دانش چند سال گذشته یکی باشد، معلم خوبی نیست. معلم باید لحظه به لحظه حرکت جوهری داشته باشد و به تعبیر ملاصدرا، علم یک حقیقت هویتی و وجودی برای انسان است.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

وی سه شاخص معلمی را علم، حلم و اخلاص دانست و گفت: کار معلمی حوصله و صبوری می‌خواهد، اگر دانش آموز در دوران ابتدایی، معلمان عالم و دارای حلم و صبوری و اخلاص ببیند، دلسوزی معلم را ببیند، در ذهن شان باقی می‌ماند.

معلم با پارادایم فکری دانش‌آموز باید جلوتر برود

استاد خسروپناه ادامه داد: الان وقتی معلمان دوره ابتدایی خودم را می بینیم، بدون ذره‌ای تأمل دست معلم‌های دوران مدرسه‌ام را می بوسم. اگر معلم با پارادایم فکری دانش آموز یا جلوتر از آن حرکت نکند،‌ جا می‌ماند و نمی‌تواند با دانش‌آموز گفت‌وگو و تعامل داشته باشد. این ربطی به گسست نسلی ندارند. زیست جهان معلم با زیست جهان دانش آموز، ‌معیار فاصله یا عدم فاصله است. هرچه زیست جهان دانش آموزان با زیست جهان معلمان نزدیک تر باشد، گسست کمتر است و هرچه دورتر، گسست بیشتر است. ولو اینکه سن معلم و دانش آموز کم باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به زمان تدریس خود، تصریح کرد: در اولین روز تدریس در دانشگاه؛ برای معلمان آموزش و پرورش یک درس داشتم. جالب است که بدانید معلمان دوره ابتدایی بنده در کلاس حضور داشتند. جلسات خوبی هم برگزار شد و این تجربه تدریس برای معلمان آموزش و پرورش تجربه نخست بنده بود.

وی  یادآور شد: زمانی‌که برای اولین بار برای تدریس به دانشگاه رفتم، سن زیاد نبود و سر کلاس درس برخی از دانش آموزان از من بزرگ‌تر بودند و برایم دشوار بود. چطور می توانستم مسائل را مطرح کنم. در کلاس سوال طراحی می کردم و با طراحی سوال ذهن دانشجویانی که در کلاس بودند، تحریک می شد و پاسخ می دادند و کلاس همراه با مشارکت دانشجویان برگزار می شد. ترم با استقبال خوبی از دانش‌آموزان مواجه می شد چون ما متکلم وحده نبودیم.

استاد خسروپناه ادامه داد: در اوایل سال بود و سوم راهنمایی بودم. معلم ریاضی آمد و یک معادله یک مجهولی در تابلو نوشت؛ اما من نتوانستم پای تابلو، مسئله را حل کنم. معلم نگاهی کرد و با نگاهش به من گفت که نمی توانی حل کنی؟! این برای من گران تمام شد. این نحوه برخورد معلم در ذهنم باقی ماند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: معلم کتک نزد و توهین و دعوا نکرد؛ اما این رفتار دلالت بر این داشت که چرا نمی‌توانی معادله یک مجهولی را حل کنی. این ذهن مرا درگیر کرد و من تصمیم گرفتم در ریاضیات و درس‌های دیگر کار کنم و در سال سوم راهنمایی درس‌های ریاضیات و هندسه را قوی یاد گرفتم که دیگران از من سوال می کردند. بزرگترین معلم که برای من درس آموز بود، آیات عالم بود. تمام طبیعت برای بنده یک کلاس درس است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایان قدرت نمایی اوباش در رامسر با شلیک پلیس
  • خسروپناه: اگر معلم جلوتر از پارادایم فکری دانش آموز حرکت نکند،‌ جا می‌ماند
  • دستگیری عامل قدرت نمایی در رفسنجان
  • نایب قهرمان وزنه‌برداری جوانان جهان مدال خود را به موزه رضوی اهدا کرد
  • دستگیری عامل قدرت نمایی با سلاح سرد در رفسنجان 
  • عامل قدرت نمایی با سلاح سرد در رفسنجان دستگیر شد
  • حمایت دانشگاهیان علوم پزشکی ایران از دانشجویان جهان
  • دستگیری عامل قدرت نمایی با سلاح سرد در رفسنجان
  • ایران نایب قهرمان کمپو جهان شد
  • تالاخادزه ایران کجاست؟